Search and book escape rooms in Harjumaa on Nowescape

Recent reviews of escape games in Harjumaa

Svetlana D.
14 July

Очень понравилось, интересно и весело провели время. Задания логичны, но трудности всё равно были, пару подсказок использовали.

Andrei S.
14 July

Такое чувство что комната не доделана до конца, а по выходу из комнаты нас даже никто не встретил (мы не могли понять игра закончилась или нет)

Karin M.
13 July

Väga lahe kogemus koos perega. Sobib pigem veidi suurematele lastele, kuna peamurdmist oli päris palju ja õudust oli kah- sobiv üle 14 a. Soovitan väga!!!

Anastassia Z.
13 July

Были с друзьями и нам оочень понравилось. Хочется теперь другие комнаты попробовать. Всем советую!!!

Heidi W.
12 July

Mulle ja minu abielule meeldis väga. Me oleme käineed rohkem kui kymnes mängus (Soomes, Hungaris, Krakowas ja Eestis ka varem.) Aga kui ma vatasin siit mis oli kirjutatud, oli mittu inimest öeldanud et mängu juhitaja ütleb liiga palju. Me öelsime talle, et me tahame ise küsida kui me tahame teada mitte midagi. Siis ta ei öeldnut mitte midagi ja saime mängida hästi meie mängu. Küsisimme abi küll natuke, ja ta öels hästi. Mängu oli väga hea ja siin oli meile ga uusi asju mis juhtus.

Minä ja mieheni tykättiin kovasti Shambala- pelistä. Ollaan pelattu yli kymmenen peliä (Unkarissa, Puolassa, Suomessa ja Virossakin aiemmin. Tästä pelistä lukiessamme arvosteluita, oli moni sanonut, että pelin johtaja kertoi liikaa asioita. Ennen peljin alkua pyysimme pelin johtajaa kertomaan asioita vain jos me kysytään jotain. Se oli tosi hyvä diili, sillä saimme pelata rauhassa, mutta tarvitsimme apua parissa kohdassa, jotka hän auttoi kyllä eteenpäin. Peli oli hienosti rakennettu ja hyvä. Ymmärrän hyvin jos jollekin joku tehtävä on turhankin haasteellinen, mutta me onnistuttiin pääsemään peli läpi ja aikaakin jäi. Peli meni kivasti eteenpäin ja siinä tapahtui pajon asioita. Pelin aikana ilmapiirikin vaihteli ja siihen oli rakennettu kivoja ja yllättäviäkin yksityiskohtia. Suosittelen lämpimästi. Yksi parhaimmista mitä oon pelannut. Tallinnassa käytiin myös get away zonessa, jota myös voin suositella lämpimästi. Molemmat peleistä oli rakennettu hienosti, tykkäsin aavistuksen enemmän kyllä kauhu-huoneesta kun KGB-huoneesta. Molemmat oli silti kivoja. Claustrophobiassa käytiin kanssa tekemässä Gravity, mutta siinä ei oikein päästy eteenpäin, pelissä oli paljon tekniikkaa, josta en saanut kiinni, mies ehkä vähän paremmin (mulla varmasti myös kielimuuri tuli eteen ja kun oli tietämättämme itse aiheutettu lisä-ääntä, ei oikein kuultu mitä mikrofooneista kuului), vähänlaisesti tehtäviä(jäi vähän fiilis, etten oikein onnistunut missään) ja me mälvättiin yhen tehtävän kanssa niin että aikaa kulu pajon.) Mutta henkilökunta oli sielläkin tosi ystävällistä ja saatiin tehdä loppuun avustettuna vaikka aika loppui kesken. Loppu oli erilainen kuin missään aikaisemmassa jutussa. Omanlainen seikkailu, yksi erilainen ja rikastuttava kokemus oli muiden joukossa, mutta kyllä mulla pakopeleistä olis enemmän kökkö käsitys, jos tää olis ollut eka/ainoo. Ei silti harmita yhtään, että käytiin siellä, Hienosti rakennettu ja tekniikka ja ilmapiiri on kyllä huikeita tässäkin.

Jürgen P.
12 July

Väga huvitav ja originaalne tuba. Üsna üllatavad elemendid, mida ilmselt mujalt ei leia. Mängujuht oli super! Soovitan soojalt.

Andri L.
12 July

Ei olnud varasemalt palju põgenemistubades käinud, kuid selles toas saime üpris hästi hakkama, kuigi väga napilt. Põnev ja nuputamist täis kogemus. Soovitan!

All escape rooms in Harjumaa

Map of escape rooms in Harjumaa

Booking is that simple

Search

Search among hundreds of escape rooms and other reality games and find the perfect activity for your next adventure.

Book

Simply choose when you want to play, pick the number of people and your booking is confirmed instantly.

Play

Show up to the location and enjoy your game knowing how much time and energy you’ve saved by using Nowescape.com.

List your escape room

Global presence

Nowescape.com is one of the world’s largest online Escape Room aggregators for discovering and booking games.

It’s free to list

There’s no monthly or minimum fees. Nowescape charges comission for succesfull bookings only.

Free advertising

We advertise your Escape Room on our budget.